پرش لینک ها

دوره های آموزشی کوتاه مدت

دوره های آموزشی کوتاه مدت سازمان بین المللی سیتی وان  شامل  دوره های  کاربردی است که با مطالب آموزشی جامع  و به روز دنیا مشتمل بر اصول کسب وکار در زمینه های مختلف گردشگری و خدماتی طراحی شده است. مدیران، کارشناسان و فراگیران آزاد فعال حوزه گردشگری و خدمات، بعد از گذراندن دوره های تخصصی  طراحی شده زیر نظر اساتید مجرب و متخصص، و دریافت گواهینامه معتبر، وارد بازار حرفه ای صنعت گردشگری و خدماتی خواهند شد.

فهرست دوره های کوتاه مدت:

دوره مدیریت جهانگردی– ایرانگردی در سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 24 ساعت زیر نظر اساتید مجرب برگزار و اطلاعات و دانش کافی در باره یافته‌های نوین مدیریت جهانگردی– ایرانگردی را در اختیارعلاقه مندان قرار می گیرد. سرفصل این دوره آموزشی شامل: مدیریت ایرانگردی– جهانگردی، مفاهیم و اصول مدیریت جهانگردی، جغرافیای جهانگردی، عناصر گردشگری و جهانگردی، سازمان های بین المللی، قوانین و مقررات صنعت جهانگردی و گردشگری، برنامه ریزی توسعه جهانگردی، اقتصاد جهانگردی و فرهنگ و جهانگردی می باشد.

 

اقتصاد گردشگری به معنای بررسی موضوعاتی همچون تقاضا، بنگاه­ ها و بازارها، وابستگی‌ها و تعاملات بین‌المللی آن­ها، عرضه و ساختارهای بازار، قیمت­ گذاری و محاسبه ارزش افزوده فعالیت­های گردشگری و بطور کلی مطالعه تمامی ابعاد، اثرات، نتایج و عوامل اقتصادی مؤثر بر صنعت گردشگری می‌باشد. دوره اقتصاد گردشگری سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 16 ساعت برگزار و اطلاعات و دانش روز را در اختیارعلاقمندان قرار می دهد. سر فصل دوره آموزشی اقتصاد گردشگری شامل: قلمرو و اندازه اقتصاد گردشگری، کاربرد اقتصاد گردشگری، بررسی اقتصادی گردشگری در اماکن اقامتی، پذیرایی، تفریحی ، حمل و نقل، ترتیب دهندگان برنامه های سفر، اثر ضریب تکاثری گردشگری، پیش بینی تقاضای گردشگری و تجزیه و تحلیل پروژه های گردشگری می باشد.

 

تورلیدر یا راهنمای تور، فردی است که در سفرهای گروهی در کنار مسافران حضور دارد. تورلیدرها یا راهنمای تور اطلاعات ویژه ای در مورد تاریخ فرهنگی کشورها، مکان های خاص گردشگری، آثار باستانی، جاذبه های گردشگری و جاذبه های طبیعی، اماکن دیدنی، موزه ها، یادمان ها و آثار هنری دارند و در طی سفر، اطلاعات مریوط به آن مکان را در اختیار مسافران قرار میدهد. تورلیدرها یا راهنمایان تور، نقش بسزایی درهدایت مسافران و همچنین تامین نیاز های مادی و معنوی و روحی گردشگران دارند و این در حالیست که برگزاری یک تور گردشگری بدون وجود تورلیدر مقدور نمی باشد. دوره تورلیدر حرفه ای سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 24 ساعت برگزار و اطلاعات و دانش کافی در این زمینه را در اختیارعلاقه مندان قرار می دهد. با فراگیری تکنیک ها و مهارت های راهنمای تور دنیای جدیدی از فرصتهای شغلی برای فراگیران فراهم خواهد شد. سرفصل دوره آموزشی تورلیدری شامل: اطلاعات صنعت گردشگری، خدمات سفر و گردشگری، فرهنگ و اقوام ایران زمین، شناخت اماکن تاریخی ایران، شناخت موزه های ایران، اکوتوریسم، مهارت های تورگردانی، کمک های اولیه و بهداشت در سفر، آداب معاشرت و الگوهای رفتاری می باشد.

 

یادگیری و گذراندن دوره آموزشی کمکهای اولیه برای مدیریت هر چه بهتر حوادث و خطرات در گردشگری و سفرهای کوتاه حائز اهمیت می باشد. دوره کمک های اولیه گردشگری سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 16 ساعت برگزار و دانش و تکنیک های نوینی را در این زمینه در اختیارفراگیران این دوره قرار می دهد. دوره آموزشی کمک های اولیه گردشگری سرفصل هایی از قبیل: آشنایی با اصول گردشگری، شناخت مبانی کمک های اولیه، آشنایی با مبانی طب اورژانسی، آشنایی با شرایط انواع تورها و شناخت قوانین تورهای گردشگری را در بر خواهد داشت.

 

زبان تخصصی گردشگری به عنوان یک مقوله مهم برای برقراری ارتباط با گردشگران به تمامی فعالان و علاقه مندان صنعت گردشگری پیشنهاد میگردد. دوره زبان تخصصی گردشگری سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 24 ساعت در قالب سرفصل های استاندارد و بین المللی ارائه شده است و دانش و مهارت کافی محاوره روزمره در حوزه های مختلف گردشگری را در اختیارعلاقمندان قرار خواهد گذاشت.

 

در امر گردشگری و طبیعت گردی وجود راهنمایان محلی که باجغرافیا و فرهنگ مناطق مختلف آشنایی لازم را داشته باشند از اهمیت بالایی برخوردار است. دوره راهنمای محلی و بومی سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 16 ساعت برگزار و اطلاعات و دانش کافی در این زمینه را در اختیارعلاقه مندان قرار میدهد. سرفصل دوره آموزشی راهنمای محلی و بومی شامل: شناخت اصول گردشگری، شناخت انواع فرهنگ و قومیت ها، آشنایی با اصول مشاوره، آشنایی با انواع تورهای گردشگری و محلی، اصول راهنمایی در تورهای گردشگری محلی می باشد.

 

گردشگری مذهبی یکی از انواع مهم گردشگری است که بر طبق آخرین آمار تا یک سوم تعداد گردشگران را تشکیل می دهد. طبق برآورد سازمان جهانی گردشگری ( UNWTO)، سالانه 300 تا 330 میلیون گردشگر زائر از مراکز مذهبی دیدار میکنند. صاحب نظران صنعت گردشگری بر این باورند که به لحاظ موقعیت فرهنگی– مذهبی خاص ایران در میان کشورهای دیگر، گردشگری مذهبی جای رشد و توسعه بسیاری در کشور ما دارد. دوره گردشگری مذهبی حرفه ای سازمان بین المللی سیتی وان به صورت فشرده به مدت 16ساعت برگزارو اطلاعات کافی در این زمینه را در اختیارعلاقه مندان قرار می دهد. سر فصل های دوره آموزشی گردشگری مذهبی شامل: اقتصاد و بازاریابی گردشگری مذهبی، جامعه شناسی گردشگری مذهبی، جغرافیای گردشگری مذهبی، مدیریت گردشگری مذهبی، برنامه ریزی راهبردی گردشگر مذهبی، روش تحقیق در گردشگری مذهبی، کاربرد فن آوری های نوین ( جغرافیایی، ارتباطی، اطلاعاتی) و روانشناسی دینی گردشگری می باشد.

This post is also available in: enEnglish (انگلیسی)